Schuttingcollectief.nl is er ook voor al uw grondwerk

Grondwerk word vaak onderschat bij het aanleggen van een tuin. Dit is jammer, want het is de basis van uw tuin. Zo groeit gras bijvoorbeeld slecht op een vettige kleigrond en moet de grond dus verbeterd worden voor een goed resultaat. Het is dus belangrijk om hier vooraf goed over na te denken. Schuttingcollectief.nl helpt u graag met het adviseren en uitvoeren van het grondwerk. Door een flexibele instelling van onze leveranciers van zand, grond en repac kunnen wij het grondwerk goed, snel en schoon uitvoeren. Hierdoor is er geen onnodige hinder voor andere buurtbewoners.

In de meeste nieuwbouwwijken liggen de tuinen volgestort met ongeschikte grond. Het gaat hier vaak om vette klei, die eigenlijk nergens voor te gebruiken is. Het is hier dan ook aan te raden om de hele tuin te laten uitgraven en er schoon zand en goede grond voor in de plaats te nemen, zodat u uw nieuwe tuin begint met een goede ondergrond.

Grondwerk word ( zeker in nieuwbouwwijken ) vaak met meerdere tuinen tegelijk gedaan. Omdat wij in deze gevallen vaak met grotere machines aan de slag kunnen, kunnen we dit dan ook tegen een scherp tarief aanbieden.

Wij leveren onder andere het volgende:

straatzand

Straatzand

Dit is zand dat wordt gebruikt voor het bestraten of ophogen.

drainzand

Drainagezand

Zand dat gebruikt wordt als er meer drainage gewenst is of als gestabiliseerd zand in combinatie met cement.

repac

Repac

Gebroken puin dat wordt gebruikt als harde onderlaag voor onder een oprit, dit voorkomt verzakkingen en spoorvorming.

tuinaarde of teelaarde

Teelaarde

Zwarte losse grond die perfect geschikt is voor in de border, plantenbak of als ondergrond voor gras.