Houten overkappingen

Overkappingen zijn tegenwoordig bijna niet meer weg te denken uit de tuin.

Een gezellige, knusse plek waar je heerlijk kunt ontspannen, ook als het even wat minder weer is. Of net even iets meer bergruimte. De mogelijkheden wat betreft overkappingen/bergingen zijn talrijk. Van een eenvoudige fietsenberging tot luxe tuinkamer, wij verzorgen het voor u.

Douglas hout word erg veel gebruikt voor het maken van overkappingen/bergingen, maar ook geïmpregneerd vurenhout leent zich perfect voor het maken hiervan. Het leveren en plaatsen van op maat gemaakte overkappingen/bergingen behoort de laatste jaren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Samen met het plaatsen van schuttingen en het grondwerk in voornamelijk nieuwbouwtuinen zijn dit de 3 pijlers van ons bedrijf.

Met een op maat gemaakte overkapping/berging zit je niet aan standaard maten vast en kunnen we de tuin optimaal benutten. Een ander voordeel is, dat we het hout zelf inkopen en dus garant staan voor een mooie kwaliteit.

Veel mensen denken, dat een op maat gemaakte overkapping/berging een stuk duurder is dan een standaard model, maar in de praktijk valt dit reuze mee. Vraag een vrijblijvende offerte of informatie aan en laat u verrassen.