Uw nieuwe schutting laten plaatsen?

Kiest u ervoor om uw nieuwe schutting te laten plaatsen, dan bent u bij ons aan het goede adres. Met onze jaren lange ervaring plaatsen wij ook uw schutting snel, vakkundig en tegen een aantrekkelijke prijs.

Door het gebruik van kwalitatief goede producten bent u verzekert van een schutting, waar u lang plezier van heeft. Om deze reden plaatsen wij uitsluitend schuttingen en hekwerken met beton of hardhoutenpalen. Zo zijn doorgerotte schuttingpalen verleden tijd en kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe schutting.

Schuttingproject

Hoe gaat het laten plaatsen van een nieuwe schutting in de praktijk?

  1. U neemt contact met ons op, dit kan via Whatsapp, telefonisch of via de website. U legt dan uit wat uw wensen zijn en kunt u eventuele vragen stellen.
  2. Als het kan levert u ons een matentekening en een foto van de huidige situatie. Lukt dit niet, dan komen we bij u langs om de maten op te nemen.
  3. Binnen 48 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte, deze offerte is 30 dagen geldig.
  4. Als u akkoord bent met de offerte, dan plannen we de werkzaamheden in.
  5. Op de afgesproken datum komt ons montageteam de schutting plaatsen.
  6. Nadat de schutting naar tevredenheid is geplaatst ontvangt u de factuur, die binnen 14 dagen betaald moet worden.

Hout-beton of houtenschutting?

De hout-beton schutting is in de afgelopen jaren enorm populair geworden. Het robuuste karakter en de duurzaamheid van dit product zorgt ervoor, dat veel mensen deze schutting verkiezen boven een schutting met houten palen.

Tevens zorgt de betonnen onderplaat ervoor, dat uw tuin gelijk is opgesloten en heeft u een sterke rand om bijvoorbeeld tegenaan te straten of grond tegen te storten. Aangezien de betonpalen 65 kg wegen is het aan te raden om deze te laten plaatsen.

Er zijn echter ook veel mensen die kiezen voor een schutting met hardhouten palen vanwege de meer natuurlijkere uitstraling. Goed geplaatst met de juiste bevestigingsmaterialen gaat deze schutting minimaal 20 jaar mee. Beide opties zijn dus erg duurzaam en een prachtige basis voor een mooie tuin. Tevens zijn ze beide te combineren met een stuk gaas of gaas/hedera voor een mooie onderbreking. Uiteindelijk komt de keuze neer op uw persoonlijke voorkeur en die van de buren. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u hierin de juiste adviezen geven en verschillende mogelijkheden voorleggen.