Schutting met hardhouten palen

Uiteraard leveren en plaatsen wij ook de traditionele schutting met hardhouten palen in combinatie met een houten tuinscherm. De palen, die we hiervoor gebruiken zijn uitsluitend van hardhout om een lange levensduur te garanderen. Hardhouten palen gaan veel langer mee dan palen van grenen of vurenhout. U kunt kiezen uit palen van 7 x 7 cm of palen van 8,5 x 8,5 cm. Beide palen zijn geschaafd, zodat u verzekert bent van een mooi afgewerkte schutting.

De tuinschermen, die tussen de hardhouten palen komen te hangen zijn van grenen, vuren, douglas of hardhout. Beginnend met 15-planks schermen met een open karakter tot schermen met 21 planken, waarbij er geen doorkijk meer is. Bekijk hier voor ons assortiment tuinschermen. De tuinschermen worden standaard gemonteerd met rvs bevestigingsmaterialen en de palen afgestort met beton. Omdat de tuinschermen iets boven de grond hangen ontstaat er ruimte tussen de grond en de onderkant van het scherm, deze ruimte kunnen wij opvullen met een hardhouten plank of met een betonnen band.

Doordat wij veel schermen zelf maken, kunnen wij deze ook voor u op afwijkende maten maken. Ons ervaren montageteam zorgt er met het juiste gereedschap en kennis voor, dat ook uw schutting naar wens word geplaatst en dat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.